ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποκαλυπτήρια για τα νέα iPhone (Live)

H Apple αποκάλυψε τα νέα MacBook Air, iPad Pros και Mac mini (pics) - Κεντρική Εικόνα

Ένα νέο πολύ καλύτερο αλλά και πολύ ακριβότερο iPhone αναμένεται να παρουσιάσει η Apple η εταιρεία που κατάφερε πρώτη να ξεπεράσει το 1 τρισ.  κεφαλαιοποίηση κι έκτοτε δεν σταματά να αναζητά τρόπους να διατηρήσει το κέρδος από το βασικό της προϊόν ενόσω η παγκόσμια ζήτηση για κινητά ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Στο σημερινό της event το οποίο ξεκινά 20:00 ώρα Ελλάδας(10:00 ώρα Καλιφόρνια)  στο αμφιθέατρο Στηβ Τζομπς, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια όπου και η έδρα της Apple θα δούμε τρία νέα μοντέλα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα το νέο τοπ μοντέλο της εταιρείας αναμένεται να έχει OLED οθόνη απ’ άκρη σ’ άκρη, 6,5 ιντσών  και θα ονομάζεται iPhone XS Max. Η OLED οθόνη του θα έχει πιο πλούσια χρώματα και ο νέος επεξεργαστής που θα φορά αναμένεται να το κάνει πιο γρήγορο. Σύμφωνα δε με πηγές η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα κοστίζει από 1.049 δολάρια έως 1.199 δολάρια σε αντίθεση με το iPhone X των 999 δολαρίων.

Το δεύτερο τηλέφωνο θα έχει οθόνη OLED 5,8 ιντσών, θα ονομάζεται iPhone XS, και θα είναι παρόμοιο με το IPhone X της προηγούμενης χρονιάς, απλά με καλύτερο επεξεργαστή.

Το τρίτο μοντέλο αναμένεται να έχει οθόνη 6,1 ίντσες θα ονομάζεται iPhone XR. σύμφωνα με την τελευταία διαρροή που έγινε κατά λάθος από την ίδια την Apple. Η μεγάλη οθόνη του ωστόσο θα είναι LCD κι όχι OLED. Όπως όλα δείχνουν τo iPhone ΧR θα είναι και το οικονομικότερο κινητό της νέας σειράς με τους μισούς αναλυτές της αγοράς να ισχυρίζονται ότι θα κοστίζει 699 δολάρια κι τους άλλους μισούν να εκτιμούν πως η τιμή του θα κινηθείς τα 849 δολάρια - αρκετά αυξημένη δηλαδή για κινητό μεσαίας κατηγορίας. Κατά τα λοιπά το κινητό θα μοιάζει με το iPhone X και λιγότερο στο iPhone 8, άρα δεν θα θυμίζει και πολύ τα παλιά μοντέλα της εταιρείας.

Tο φρέσκο αυτό προφίλ που θα υιοθετήσουν όπως φαίνεται και τα τρία νέα τηλέφωνα θα μπορούσε να ωθήσει αρκετούς πελάτες της Apple να αναβαθμίσουν το τηλέφωνό τους εάν έχουν ξεμείνει με ένα μοντέλο τριών ή και τεσσάρων ετών πριν.

Το αν ισχύουν ή όχι τα παραπάνω θα το διαπιστώσουμε θα το επιβεβαιώσουμε στην παρουσίαση της εταιρείας την οποία ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει live εδώ: