ΕΛΛAΔΑ

Η Καθημερινή θα επανακυκλοφορήσει στην Ελλάδα κορυφαίο περιοδικό μόδας

Κανονικά στα περίπτερα η «Καθημερινή» την Τρίτη - Κεντρική Εικόνα

Με ανακοίνωσή της, η Conde Nast International επιβεβαίωσε την επιστροφή της Vogue στην Ελλάδα. Η Vogue Greece, η 25η έκδοση του περιοδικού διεθνώς, θα λανσαριστεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, την Άνοιξη του 2019, μετά από συμφωνία με την εταιρεία Καθημερινές Εκδόσεις.

Η Vogue Greece θα κυκλοφορεί στα ελληνικά και θα περιλαμβάνει έντυπο περιοδικό, website και ισχυρή παρουσία στα social media και θα απευθύνεται σε αναγνώστες με ενδιαφέρον στη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια, τον πολιτισμό και το lifestyle, με στόχο το χτίσιμο μίας interactive κοινότητας των φίλων της Vogue στην Ελλάδα.

Διευθύντρια του περιοδικού (Editor-in-Chief) αναλαμβάνει η Θεσσαλονικιά Θάλεια Καραφυλλίδου, ως η νεότερη διευθύντρια του περιοδικού διεθνώς, στα 29 της χρόνια. Εκδότρια της Vogue Greece ανέλαβε η Νατάσα Μπουτεράκου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Ελλάδα στην οικογένεια της Vogue. Η νέα Vogue θα είναι το απόλυτο σήμα της μόδας σε μια νέα Ελλάδα. Μια Vogue για μια νέα μόδα για την ψηφιακή γενιά. Μια Vogue για ζωντανή και δημιουργική μόδα» σχολίασε η Karina Dobrotvorskaya, η Διευθύντρια της Condé Nast International τονίζοντας: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η νέα, ταλαντούχα και παθιασμένη ομάδα θα παραδώσει μια ακόμη σπουδαία Vogue που θα βάλει την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη μόδας – όπως πάντα κάνει η Vogue».

Image result for vogue magazines

Πηγή http://www.zoornalistas.com