ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκινά νέο εκπτωτικό «χωριό» - Αυτές είναι οι φίρμες που ανοίγουν καταστήματα

Ένα νέο μεγάλο Mall έρχεται στον κόμβο Λυκόβρυσης - Ποια εμπορικά κέντρα επεκτείνονται - Κεντρική Εικόνα

Το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του το φθινόπωρο και αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση εκατοντάδων θέσεων εργασίας στα περίπου 75 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει.

Το Fashion City Outlet αποτελεί μια νέα πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας λίγα μόλις λεπτά οδικώς από τη Λάρισα, και σε απόσταση μικρότερη της μίας ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Το εκπτωτικό κέντρο θα εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενεί γνωστά καταστήματα ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης.

Την ώρα που οι ετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου εντός του Φθινοπώρου να ξεκινήσει τη λειτουργία του, φουντώνει και το ενδιαφέρον του κοινού για τις εταιρείες που θα λειτουργήσουν εντός του εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, μεταξύ των καταστημάτων που θα λειτουργήσου, στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ θα είναι μεταξύ άλλων οι εταιρείες Tsakiris Mallas, Fratelli Petridi, Kalogirouκαι Haralas.

Στο χώρο της ένδυσης οι εταιρείες Cotton bank, Guess, Edward, Prince Oliver, anonima, American Stars, Socks + more, Tommy Hilfiger, Replay, Lapel, funky buddha, brooks brothers και Manneti, ενώ στα παιδικά και βρεφικά ρούχα θα είναι μεταξύ άλλων οι Sam 0-13 και Matou France.

Στο χώρο της εστίασης θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τα brands Pizza.gr και Hot Pot Pasteria.

Σε ότι αφορά την τεχνολογία, τα Media Markt παραμένουν σταθερά, ενώ υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα ηλεκτρικών είναι η μοναδική επιχείρηση που λειτουργεί αδιάλειπτα στο χώρο από την πρώτη ημέρα.

Τέλος, στο χώρο της ψυχαγωγίας, τα Village Cinemas έρχονται στη Λάρισα για πρώτη φορά.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Καινοτομία σε σχέση με το πρότερο καθεστώς λειτουργίας του εμπορικού κέντρου θα είναι η λειτουργία 1.1000 τ.μ. πολυχώρου ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με την υπογραφή της “Volta Fun Park“, μία εταιρεία που σχεδιάζει τους πολυχώρους οικογενειακής εστίασης και ψυχαγωγίας Volta Fun Town με σκοπό να προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο και διασκεδαστικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Αναλυτικότερα το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 20.000τ.μ. θα περιλαμβάνει:

11.400τ.μ. σε καταστήματα μόδας

1.600τ.μ. σούπερ μάρκετ με μία νέα αλυσίδα για τα δεδομένα της Θεσσαλίας (σ.σ. δεν ανακοινώθηκε καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις) να βρίσκεται στο νέο σχήμα.

1.100τ.μ. σε παιδότοπο – πολυχώρο διασκέδασης σύγχρονων προδιαγραφών από αλυσίδα εταιρείας που εξειδικεύεται στο χώρο. Ο παιδότοπος θα βρίσκεται δίπλα από τα cinema και θα έχει τόσο στεγασμένο, όσο και υπαίθριο χώρο.

1.900τ.μ. σε σινεμά.

2.500τ.μ. σε ηλεκτρικά είδη μέσω της γνωστής αλυσίδας «Media Markt»

1.100 σε χώρους εστίασης όπου όπως σημειώθηκε κατά την πρόσφατη παρουσίαση του εμπορικού, θα είναι έντονη η Λαρισινή παρουσία.