ΕΛΛAΔΑ

Οι διακοπές συνεχίζονται: Εκκλησίες, ταβέρνες και selfies για Καραμανλή και Νατάσα (photos)

Οι διακοπές συνεχίζονται: Εκκλησίες, ταβέρνες και selfies για Καραμανλή και Νατάσα (photos) - Κεντρική Εικόνα

Στη Λευκάδα παραμένουν ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, που συνεχίζουν τις διακοπές τους. Ο πρώην πρωθυπουργός χθες το βράδυ (22-08-2018) βρέθηκε με συνεργάτες και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο χωριό του βουλευτή Θανάση Καββαδά, το Κατωχώρι.

Ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγο του Νατάσα Παζαΐτη επισκέφτηκαν την εκκλησία του χωριού και μετά κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη ταβέρνα. Μαζί του ήταν οι πρώην βουλευτής Παναγιώτης Καββαδάς, Βεργίνης Ξενοφώντας, Σολδάτος Θεόδωρος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Βλάχος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γεώργιος Μπουρδάρας.

Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού έγινε θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τα κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά. Το ζεύγος Καραμανλή χαλαρό και ευδιάθετο χαιρέτησε τον κόσμο που πλησίαζε και δεν αρνήθηκε ακόμα και selfies κατά τη διάρκεια του δείπνου. Πηγή: lefkadanews.grΠηγή: Συνεχίζει τις διακοπές στη Λευκάδα ο Καραμανλής -Βόλτες, ταβέρνες και selfies [εικόνες] | iefimerida.gr