ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο

Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο - Κεντρική Εικόνα

Για την Ελλάδα όπως για αρκετές χώρες της Ευρώπης η 15η Αυγούστου είναι καθολική αργία τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα. 

Παρόλα αυτά και λόγο του τουριστικού χαρακτήρα της χώρας ένας ικανοποιητικός αριθμός από σούπερ μάρκετ λειτουργούν κανονικά.

Ο μεγαλύτερος όγκος των σούπερ μάρκετ που άνοιξαν τις πόρτες τους τον Δεκαπενταύγουστο αφορά πυκνοκατοικημένες τουριστικές περιοχές στην ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και στα περισσότερα νησιά της χώρας.

Σκλαβενίτης

Tα καταστήματα του Σκλαβενίτη την Τετάρτη 15.08 παραμένουν κλειστά.

Lidl

Tα καταστήματα της Lidl την Τετάρτη 15.08 παραμένουν κλειστά εκτός από τα ακόλουθα καταστήματα : Βρασνά, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία, Άγιος Αθανάσιος - Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Παραλία - Κατερίνη, Χερσόνησος - Κρήτη.

Μασούτης

Κλειστά παραμένουν σχεδόν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης όμως από τις οκτώ το πρωί έως τις εννέα το βράδυ θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα σε Κόρινο, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα και από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα τα σούπερ μάρκετ σε Νέους Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή και Βρασνά.

Χαλκιαδάκης

Το μοναδικό κατάστημα της κρητικής αλυσίδας λειτουργεί το Δεκαπενταύγουστο είναι αυτό στον παραλιακό οικισμό Κόκκινη Χάνι στον δήμο Χερσονήσου.

Πέρα από τις παραπάνω αλυσίδες άνοιξαν και αρκετά καταστήματα σούπερ μάρκετ επώνυμων αλυσίδων που έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο franchise και λειτουργούν τις Κυριακές που προβλέπονται από τον νόμο στις τουριστικές περιοχές καθώς καταστήματα σούπερ μάρκετ μικρότερων αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην νησιωτική χώρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το ωράριο λειτουργίας είναι αυτό που ακολουθούν και τις Κυριακές.

Πηγή: news247.gr