ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το CareMarket έβγαλε από τα ράφια του την... Μαρινόπουλος

Το CareMarket έβγαλε από τα ράφια του την... Μαρινόπουλος - Κεντρική Εικόνα

Σε οριστική ρήξη ήρθε ο επιχειρηματικός γάμος που είχαν συνάψει πριν από τρεισήμισι περίπου χρόνια το διαδικτυακό κατάστημα CareMarket.gr και η αλυσίδα Μαρινόπουλος. Μέχρι πρότινος, ο διαδικτυκαός πελάτης των Carrefur – Μαρινόπουλος, με ένα του κλικ, μεταφέρονταν στο CareMarket.gr από όπου πραγματοποιούσε τις ηλεκτρονικές αγορές της επιθυμίας του. Πλέον όλα αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν...

Τα άδεια ράφια της Μαρινόπουλος που βλέπουμε στα πραγματικά καταστήματα δεν ήταν δυνατό να μην... εμφανιστούν και στα διαδικτυακά καταστήματα. Με αποτέλεσμα οι πελάτες του CareMarket.gr, να μην μπορούν να εξυπηρετούνται ακόμα και σε βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Τo CareMarket.gr δραστηριοποιείται στον χώρο της αποστολής ειδών σούπερ μάρκετ στην Αθήνα από το 2013 και από τα πρώτα του βήματα, όταν τίποτα δεν προμήνυε την σημερινή κατάσταση της Μαρινόπουλος, είχε συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Carrefour – Μαρινόπουλος, διακινώντας πάνω από 9.000 κωδικούς προϊόντων της. Η συμφωνία περιλάμβανε προϊόντα από τρόφιμα και ποτά μέχρι προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, καθώς και μικροσυσκευές.

Η απόφαση για το CareMarket.gr ήταν αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις με τον μεγάλη συνεργάτη του. Να σημειωθεί ότι το 2014, χρονιά κατά την οποία έχουν δημοσιευτεί τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 6,038 εκατ. ευρώ.

Έτσι, τα στελέχη της εταιρείας έλαβαν άμεσα ριζικές αποφάσεις. Μάλιστα δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που το διαδικτυακό κατάστημα παρουσίασε το νέο λογότυπό του, από το οποίο πλέον απουσιάζει το σήμα της Carrefour Μαρινόπουλος, που υπήρχε πριν. Παράλληλα, προχώρησε και σε πλήρη ανανέωση του εικαστικού της διαδικτυακής του σελίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αναλάβαμε τις υποχρεώσεις μας - νόμιμες οι εταιρείες του εξωτερικού», λένε τρία μέλη της Μαρινόπουλος

Κινητοποιήσεων συνέχεια στην Μαρινόπουλος προαναγγέλλουν τα σωματεία