ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για επικοινωνιακή παράσταση «δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας» κατηγορεί τον Τσίπρα ο Κουμουτσάκος

Κουμουτσάκος: Η Άγκυρα οφείλει να σταματήσει τα «παιχνίδια» διαρκούς έντασης - Κεντρική Εικόνα

«Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο κ. Τσίπρας, ούτε θα σταματήσει, ούτε θα ανακόψει την αντίστροφη μέτρηση που, εδώ και καιρό, έχει ξεκινήσει για τον ίδιο και την κυβέρνησή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Θα συμβουλεύαμε τον κ. πρωθυπουργό να αποφεύγει κάθε είδους μεγαλόστομες διακηρύξεις. Ουδείς τις ακούει. Ουδείς τις πιστεύει. Το ίδιο ισχύει, κατά κύριο λόγο, και για τις σημερινές ανακοινώσεις δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας που έκανε από την ασφαλή αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου», προσθέτει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σημειώνει επίσης πως αν ο πρωθυπουργός θέλει να έχει την πραγματική εικόνα, ας επικοινωνήσει απευθείας με τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους πολύτεκνους, τους μικρομεσαίους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως τους νέους, που εξαιτίας της πολιτικής του -όπως αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος- δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και έχουν χάσει κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους.

«Ας τους ρωτήσει τι πιστεύουν για τον ίδιο και την πολιτική του. Από τις απαντήσεις που θα πάρει ίσως, τότε και μόνον, μπορέσει να κατανοήσει ότι η κοινωνία, βαθιά απαισιόδοξη για το παρόν και χωρίς προοπτική για το μέλλον, είναι πλέον πολύ μακριά και απέναντί του. Η σημερινή επικοινωνιακή παράσταση, όχι μόνο δεν πείθει, εξοργίζει ακόμα περισσότερο τα θύματα τής φορολογικής επιδρομής και της περικοπής μισθών και συντάξεων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης»