ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να παραμένει στη θέση του

Λαφαζάνης: Η ΛΑΕ εμπόδιο στην αυτοδυναμία της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τις φονικές πυρκαγιές επέρριψε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

«Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για μία εθνική τραγωδία που κόστισε τόσες ζωές, δεν μπορεί να συνεχίσει να παραμένει στη θέση του. Δεν έχει καμιά αξιοπιστία να κυβερνά και δεν υπάρχει η παραμικρή εμπιστοσύνη. Είναι αδιανόητο να λέει κάποιος ότι έχω την πολιτική ευθύνη για δεκάδες νεκρούς, που μπορεί να ξεπεράσουν τους εκατό και να επιμένει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έχει καταντήσει μια κυβέρνηση πολιτικών εγκλημάτων, μια παραδομένη κυβέρνηση, που ντροπιάζει και εξευτελίζει την Αριστερά, την οποία επικαλείται και κυρίως καταστρέφει, ντροπιάζει και εξευτελίζει τη χώρα» πρόσθεσε.

Πάντως, ο γραμματέας της ΛΑΕ διευκρίνισε ότι «απάντηση στην κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφεραν την κρίση στη χώρα μας μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Στήριξαν τη μνημονιακή καταστροφή. Η τυχόν επάνοδός τους στην εξουσία θα είναι πολιτικά εγκληματική. Θα συνεχίσουν την καταστροφή από κει που θα την αφήσει ο Αλέξης Τσίπρας».