ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό των πληγέντων της ανατολικής Αττικής η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας - Κεντρική Εικόνα

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική στέκεται η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Όπως ανακοινώθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, σε έκτακτη συνεδρίασή του με αφορμή τις οδυνηρές επιπτώσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες εκτεταμένες πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ως ελάχιστη συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες των κατοίκων των πληγέντων περιοχών αποφασίζει:

- Τη δωρεά ποσού 50.000 ευρώ για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών τους.

- Την αναστολή πληρωμής δόσεων για στεγαστικά, καταναλωτικά και επαγγελματικά δάνεια για χρονικό διάστημα 6-12 μηνών.

- Την παροχή χαμηλότοκων επισκευαστικών δανείων μακρόχρονης αποπληρωμής για την αποκατάσταση των ζημιών σε σπίτια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις των πληγέντων πελατών της Τράπεζας.

Οι διευκολύνσεις αφορούν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που θα χαρακτηριστούν επίσημα ως πυρόπληκτοι και γενικά ζημιωθέντες από τις αρμόδιες Αρχές.

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης που επιθυμεί να συνδράμει στην κοινή προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων, μπορεί να απευθυνθεί στα καταστήματα του δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας, καταθέτοντας ανέξοδα οποιοδήποτε ποσό στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Πυροπλήκτων της Τραπέζης της Ελλάδος, με αριθμό 23/2341195169 και IBAN GR4601000230000002341195169.