ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καραμπόλες... μετακομίσεων σε ΑΝΤ1 και ALPHA

Καραμπόλες... μετακομίσεων σε ΑΝΤ1 και ALPHA - Κεντρική Εικόνα

Τεράστιες ανατροπές αναμένεται να φέρει η νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς έχουμε νέες συνεργασίες άλλοτε αντιπάλων και ως συνέπεια, ακόμα και... μετακομίσεις καναλιών. 

Ο Θοδωρής Κυριακού, σύμφωνα με το typologies.gr, πήρε μια ιστορική απόφαση, η οποία θέλει τον ΑΝΤ1 να μετακομίζει στα κτίρια που χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα ο ALPHA στην Κάντζα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας του ALPHA με το Star. Ο ενημερωτικός τομές του καναλιού του Δημήτρη Κοντομηνά έχει ήδη μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά. Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης του Μακεδονία TV. Όπως αναφέρει η εφημερίδα το κανάλι θα μεταδίδει σειρά από το αρχείο του ANT1.

Μάλιστα, υπάρχει σχέδιο να εξελιχθεί και σε ένα μικρό Mega, αν τελικά ο ΑΝΤ1 αποκτήσει την ταινιοθήκη του καναλιού. Θυμίζουμε ότι είναι ένας από τους μνηστήρες εφόσον γίνει η εκποίηση.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν σκέψεις να ξεκινάει νωρίτερα το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξει και η ιστοσελίδα…