ΕΛΛAΔΑ

Εξελίξεις στο θρίλερ με τον 23χρονο φαντάρο

Εξελίξεις στο θρίλερ με τον 23χρονο φαντάρο - Κεντρική Εικόνα

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση – θρίλερ του 23χρονου φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη, είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι αρχές εξετάζουν πλέον το σενάριο της αρπαγής, φτάνοντας κοντά σε έναν από τους βασικούς υπόπτους.

Άλλωστε, ο 23χρονος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν «στημένη» στον Πειραιά, ενισχύοντας το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα ή να τον φοβίσουν.

Οι αρχές αναζητούν τους λόγους και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου, Αθανάσιος Τάρτης.

Στο στρατόπεδο της Χίου η… άκρη του νήματος

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η… άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο Τάκης Κολλιαδέλης.

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό.

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος ζητούσε απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους».

Έχουν χαθεί τα ίχνη του ενός εκ των δύο υπόπτων

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαφάνιση φίλου του Τάκη, λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο Star ο πατέρας του νεαρού φαντάρου, Κώστας Κολλιαδέλης.

Έρευνες και προς τη Χαλκίδα

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τις τελευταίες επαφές του φαντάρου στη Χαλκίδα.