ΕΛΛAΔΑ

Εμπρηστικές επιθέσεις σε γνωστή αλυσίδα φούρνων

Εμπρηστικές επιθέσεις σε γνωστή αλυσίδα φούρνων  - Κεντρική Εικόνα

Εμπρηστικές επιθέσεις δέχθηκαν δύο από τα καταστήματα της αλυσίδας φούρνων «Bread Factory» σε Χολαργό και Περιστέρι.

Η πρώτη επίθεση έγινε στις 3.45, πρωί Πέμπτης, όταν μοτοσικλέτα με δύο άτομα πέρασε έξω από το φούρνο της λεωφόρου Μεσογείων 275. Η μηχανή σταμάτησε, οι επιβάτες πέταξαν μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή. Από την έκρηξη της μολότοφ προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στο δάπεδο.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, στις 3.50 μοτοσικλέτα με δύο άτομα εμφανίστηκε έξω από φούρνο της ίδιας αλυσίδας στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 2 στο Περιστέρι. Και σε αυτή την περίπτωση οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και ανέπτυξαν ταχύτητα διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα εκτιμούν ότι οι δράστες δεν ήθελαν να προκαλέσουν ζημιές αλλά να στείλουν «μήνυμα».

breadfactory Μεταξουργείο

Ποια είναι η Bread Factory

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Bread Factory λειτούργησε στο Μοσχάτο και σύντομα ακολούθησε και δεύτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, τον Αύγουστο του 2016.

Το τρίτο κατάστημα Bread Factory άνοιξε στον Χολαργό, στη Λεωφόρο Μεσογείων 275, τον Δεκέμβριο του 2017. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καταστήματος στον Χολαργό είναι το γεγονός ότι εξελίχθηκε σε έναν ‘Πολυχώρο’ Ψωμιού, προσφέροντας υπηρεσίες όπως κάβα, μαναβική, κρέατα, τυριά και αλλαντικά

Τον Απρίλιο του 2018, άνοιξαν δύο νέα καταστήματα στο Περιστέρι και στον Ασπρόπυργο. Τον Ιούνιο του 2018, άνοιξε τις πόρτες του, το έκτο κατάστημα της αλυσίδας στον Πειραιά.