ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος: Θα παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής

Ποιος αναμένεται να πάρει τη θέση του Δ.Καμμένου στην αντιπροεδρία της Βουλής - Κεντρική Εικόνα

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής προανήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής (προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ) Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Εκανε γνωστό ότι αύριο θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση για να τον ενημερώσει για την πρόθεσή του.

Σε σχέση με την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου των ΑΝΕΛ ο Δ. Καμμένος είπε τα εξής: "Ο κ. Καμμένος τα λέει εκ του ασφαλούς. Κερδίζει χρόνο. Δεν πρόκειται να εμποδίσει την κύρωση της συμφωνίας για το σκοπιανό. Εφόσον το Μέγαρο Μαξίμου θέλει τη συμφωνία, αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί γιατί θα έχουμε διπλωματικό πραξικόπημα. Ο διεθνής παράγοντας μας έχει ήδη στο στόχαστρο. Είμαστε σε κίνδυνο με αυτά που λέει ο κ. Καμμένος. Θα πρέπει να μας πει ο κ. Τσίπρας αν θα κάνει τα πάντα για να κυρωθεί η συμφωνία. Δεν μπορούμε να κάνουμε τσαλιμάκια αν στα Σκόπια προχωρήσουν".

Κατά τον κ. Δ. Καμμένο, "είναι επικίνδυνη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ, να πάει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για να άρει το βέτο του Καραμανλή και μετά να ρίξει την κυβέρνηση για να μην περάσει η συμφωνία. Αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρει ο Πάνος Καμμένος".

Απέρριψε ως "ανοησίες" τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του για χρηματισμό και διαβεβαίωσε ότι "δεν καθοδηγείται από κανέναν". Σε σχέση με το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Πηγή: www.news247.gr