ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Lada: Πώς θα είναι το νέο της κορυφαίο SUV;

Lada: Πώς θα είναι το νέο της κορυφαίο SUV; - Κεντρική Εικόνα

H Lada απευθύνθηκε στο Πολυτεχνείο της Μόσχας για να δημιουργήσει το νέο της κορυφαίο SUV που θα δούμε στο άμεσο μέλλον.

Δείτε ποια είναι τα σχέδια του νέου top ρωσικού μοντέλου.

Το project ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Υπεύθυνος design της Lada, Steve Mattin, μαζί με τον Διευθυντή του κέντρου σχεδίασης της εταιρείας στη Μόσχα, Julien Drouard, ζήτησαν από τους φοιτητές του Πολυτεχνείου της Μόσχας να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια για ένα νέο top μοντέλο της μάρκας, βασισμένα όμως πάνω στη νεότερη «X» σχεδιαστική φιλοσοφία της Lada.

Στη συνέχεια οι φοιτητές, αφού ανάλυσαν το τι θα ζητούν οι μελλοντικοί αγοραστές της μάσκας, επέλεξαν τον τύπο του νέου μοντέλου: SUV. Αμέσως μετά και πάντα σε στενή συνεργασία με το κέντρο σχεδίασης της Lada στη Μόσχα, δημιούργησαν τα τελικά τους σχέδια για το αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το αποτέλεσμα της 6μηνης δουλειάς τους παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στους Steve Mattin και Julien Drouard, οι οποίοι δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι από τις σχεδιαστικές φόρμες και λύσεις των δημιουργιών των φοιτητών.

Πλέον, μένει να δούμε ποιο σχέδιο από αυτά θα είναι και αυτό που θα επηρεάσει την εμφάνιση του νέου top SUV της Lada.

Δείτε όλες τις τελικές προτάσεις των φοιτητών για το νέο top SUV της Lada:

Lada SUV new2

Lada SUV3

Lada SUV4

lADA suv5

lADA suv6

Πηγή: www.newsauto.gr