ΔΙΕΘΝΗ

Η Goldman Sachs την... πάτησε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τι είχε προβλέψει για Σ. Αραβία

Η Goldman Sachs πετάει τη γραβάτα - Κεντρική Εικόνα

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πανδαισία, άνοιξε τα φτερά της από χθες Πέμπτη 14 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα θα μας ταξιδεύει από τη Ρωσία στη μαγεία της στρογγυλής "Θεάς". 

Ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα συζήτησης είναι η πρόγνωση για το ποια ομάδα θα πάρει το κύπελλο, ποια ομάδα θα είναι η έκπληξη και άλλα παρόμοια. 

Στον πειρασμό ενέδωσε και η Goldman Sachs. Η αμερικανική εταιρεία χρησιμοποίηση τεχνητή νοημοσύνη-έκανε τους υπολογισμούς της και κατέληξε στον ξεκάθαρο νικητή του Μουντιάλ. 

"Έτρεξε" 200 χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα και μελέτησε ένα εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων στο Μουντιάλ για να επιλέξει το νικητή. 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας λοιπόν και με την ανάλυση της συνεισφοράς κάθε παίκτη στην κάθε ομάδα, έκανε τις προβλέψεις της και μάλιστα έβαλε και τα δικά της σκορ στα παιχνίδια. 

Image result for russia saudi arabia football

H πρόβλεψη για τη Σαουδική Αραβία

Μια από τις προβλέψεις της ήταν ότι η Σαουδική Αραβία παρουσιάζεται ως η έκπληξη του τουρνουά η οποία θα περάσει από τη φάση των ομίλων, αφήνοντας εκτός τη Ρωσία. Ωστόσο η χθεσινή πανηγυρική νίκη της Ρωσίας με 5-0 επί της Σαουδικής Αραβίας "διέλυσε" την πρόβλεψη από την αρχή της...

Πάντως για να δούμε και τις υπόλοιπες βασικές προβλέψεις της εταιρείας, έχουμε και λέμε: 

  • Η Βραζιλία αναμένεται να κερδίσει το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα νικήσει τη Γερμανία στον τελικό με το στενό σκορ, που δεν έχει στρογγυλοποίηση, 1.70-1.40. Γενονός που δείχνει ότι θα έχουμε αν μη τι άλλο ένα συναρπαστικό τελικό να προσμένουμε. 
  • Ενώ η Γαλλία έχει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο από ότι η Γερμανία, αναμένεται να συναντήσει τη Βραζιλία στους ημιτελικούς και να αποκλειστεί. 
  • Η Αγγλία αναμένεται φτάσει στη φάση των προημιτελικών όπου σύμφωνα με την εταιρεία θα χάσει από τη Γερμανία. 
  • Ισπανία και Αργεντινή θα χάσουν και οι δυο στα προημιτελικά 
  • Η Ρωσία αναμένεται να μείνει μέχρι τη φάση των ομίλων παρά το ότι φιλοξενεί το Μουντιάλ.