ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Άμβυξ θα διανέμει τα premium αναψυκτικά Three Cents

Η Άμβυξ θα διανέμει τα premium αναψυκτικά Three Cents - Κεντρική Εικόνα

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία και τον εμπλουτισμό του portfolio της η Άμβυξ, η παλαιότερη εταιρία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, 

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει, από τις 6 Ιουνίου 2016, την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των Three Cents, των πρώτων ελληνικών premium αναψυκτικών. 

Τα Three Cents σε ένα μόλις χρόνο κυκλοφορίας έχουν εδραιώσει την θέση τους σε πολλά μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα κατάφεραν να πετύχουν εξαγωγές σε 11 χώρες της Ευρώπης (Αγγλια, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Κυπρο, Βουλγαρία, Βελγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία).

Η φιλοσοφία των premium αναψυκτικών Three Cents βασίζεται στην έξαρση των soda fountain bars που παρατηρήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και την αυξανόμενη βιοτεχνική παραγωγή αφεψημάτων που σημειώθηκε. Συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό και εκλεκτά φυσικά συστατικά, τα Three Cents είναι ιδανικά για ανάμιξη σε ποτά και cocktails και όχι μόνο.

Τα Three Cents κυκλοφορούν στις γεύσεις Pink Grapefruit Soda, Ginger Beer, Two Cents Plain (soda water), Lemon Tonic, Tonic Water και Aegean Tonic.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του 2016, η Άμβυξ, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Bacardi, την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, για την ανάληψη της  διανομής, εμπορίας και μάρκετινγκ του συνολικού χαρτοφυλακίου premium και super premium των προϊόντων της Bacardi στην Ελληνική αγορά, από την 1 Απριλίου, 2016, μετά την αποχώρηση της Bacardi Hellas από την χώρα μας.

Το χαρτοφυλάκιο της Bacardi περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες και κορυφαίες σε πωλήσεις μάρκες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ρούμι BACARDI, την βότκα GREY GOOSE, τα blended Scotch ουίσκι DEWAR’S, το τζιν BOMBAY SAPPHIRE, τα βερμούτ και τους αφρώδεις οίνους MARTINI, καθώς και άλλα κορυφαία και ανερχόμενα σήματα.

Αυτές οι μάρκες προστέθηκαν σε μια σειρά premium και super premium προϊόντων, όπως τα ουίσκι Grant’s και Glenfiddich, τις σαμπάνιες Moet &Chandon και Dom Perignon, την βότκα Serkova, τις μπύρες Stella Artois και Bud, τα ουίσκι Teacher’s και Jim Beam, την βότκα Russian Standard, τους αφρώδεις οίνους Gancia καθώς και τα κρασιά των Κτημάτων Άλφα και Αργυρού, μεταξύ άλλων την διανομή των οποίων έχει η Αμβυξ

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως η εταιρεία διέκοψε την μακρά συνεργασία της με το Gruppo Campari, με την Coca Cola 3E να έχει αναλάβει από την1η Φεβρουαρίου την αποκλειστική διανομή και πώληση στην ελληνική αγορά των αλκοολούχων ποτών Campari και Aperol.