ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ποια είναι η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών που καταστράφηκε στο Περιστέρι - Τι δηλώνει ο iδιοκτήτης (video)

Ποια είναι η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών που καταστράφηκε στο Περιστέρι - Τι δηλώνει ο iδιοκτήτης (video) - Κεντρική Εικόνα

Αποθήκη της γνωστής εταιρείας, ηλεκτρικών ειδών «Καρώνης», είναι, το κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης στο Περιστέρι.

 

Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.

 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.

Ο κ. Καρώνης κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

«Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε», δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Καρώνης.

 

 

 

Η εταιρεία, ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.

 

Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.

 

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β' διαλογής.

 

Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

 

Σχεδόν ολοκληρωτική είναι η καταστροφή που υπέστη η αποθήκη με τα προϊόντα της εταιρείας Καρωνη από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Νίκος Καρώνης εμφανίστηκε απελπισμένος και δήλωσε ότι καταστράφηκε ολοκληρωτικά από την φωτιά καθώς η εταιρεία του δεν ήταν ασφαλισμένη. 

Η εταιρεία ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Διαθέτει ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. και ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.

Τα τελευταία χρόνια έχει γνώρισε μια δυναμική ανάπτυξη στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην οποία δραστηριοποιείται. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β' διαλογής.

Επίσης ειδικεύεται στην πώληση συσκευών με τον διακριτικό τίτλο Stock, δηλαδή συσκευές με μοντέλο σε αλλαγή, με κακή συσκευασία (όχι έλλατωματικό προϊόν), χτυπημένες συσκευές, εκθεσιακά δείγματα, προϊόντα προσφοράς κ.α.