ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προγραμμα ανταλλαγής κινητού τηλεφώνου με μεγάλο όφελος!

H Huawei παρουσίασε στην Ελλάδα τον κόσμο του 5G - Κεντρική Εικόνα

Τη δυνατότητα ανταλλαγής κινητού τηλεφώνου με νέο, σε τιμή πολύ χαμηλότερη ανακοίνωσε η Huawei μέσω του λανσαρίσματος του Προγράμματος Ανταλλαγής Κινητών Τηλεφώνων, "Trade In 4 ALL".

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, με το "Trade In 4 ALL" που ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 11 Ιουλίου, η Huawei επιβραβεύει τους καταναλωτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή και να αποκτήσουν ένα από τα κορυφαία, Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Huawei P20 και Huawei P20 Pro κερδίζοντας έκπτωση έως και 585 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Trade In 4 ALL όπως και τις συσκευές που συμμετέχουν σε αυτό αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα και αλυσίδες, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στη διεύθυνση

www.makeitpossible.gr.

Η Huawei ανακοίνωσε επίσης το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς Y 2018. Η πρώτη συσκευή από τη σειρά Y 2018 που θα διατεθεί στην ελληνική αγορά είναι το Huawei Y6 2018, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διάθεση και των Huawei Y5 2018, Huawei Y6 Prime 2018 και Huawei Y7 Prime 2018.

Όπως αναφέρθηκε, η σειρά Y 2018, απευθύνεται στους νέους κυρίως καταναλωτές, εκείνους που μεγαλώνουν με την τεχνολογία, είναι δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ακολουθούν τις νέες τάσεις, ψάχνουν το κάτι παραπάνω και πάνω από όλα, γνωρίζουν τι αποζητούν από το κινητό τους τηλέφωνο τους.

Τέλος, η Huawei ανακοίνωσε τη διάθεσή του premium tablet MediaPad M5 Pro, που αναμένεται στα καταστήματα μέσα στον Ιούνιο, ενός τάμπλετ με οθόνη 10,8" και βάρος μόλις 500 γραμμάρια, και μπαταρία 7500mAh.