ΕΛΛAΔΑ

Θρίλερ δίχως τέλος με τις δύο αγνοούμενες γυναίκες στην Κρήτη

Θρίλερ δίχως τέλος με τις δύο αγνοούμενες γυναίκες στην Κρήτη - Κεντρική Εικόνα

Δεν έχουν τέλος τα θρίλερ της Κρήτης με αγνοούμενες δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη…

Η Τόνια Ζοέβα μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού και η Ντέσι Ιλίεβα έγκυος τεσσάρων μηνών, Βουλγαρικής καταγωγής και οι δύο, εξαφανίστηκαν  κάτω από περίεργες συνθήκες  από το Ρέθυμνο με διαφορά λίγων ημερών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών  που πραγματοποίησαν οι Αρχές, η 38χρονη Τόνια Ζόεβα δεν έφυγε ποτέ από το νησί αεροπορικώς, ούτε ταξίδεψε με πλοίο για άλλο προορισμό.

Ο Έλληνας σύντροφος της ισχυρίζεται πως την άφησε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου στο κέντρο του Ρεθύμνου, για να πάρει ταξί.  

Από την εξέταση υλικού από κάμερες ασφαλείας,  δεν προέκυψε να έχει καταγραφεί.

Μέχρι στιγμής κανένας οδηγός ταξί δεν έχει βρεθεί να καταθέσει πως την πήρε ως πελάτη  το βράδυ της εξαφάνισης ή τις επόμενες μέρες.

Οι Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες, αναμένουν τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου.

Η οικογένεια της που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την εκπομπή και την αστυνομία, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

«Χτενίζουν» την επαρχία του Αγίου Βασιλείου για την αγνοούμενη έγκυο

Στην υπόθεση της εγκύουΝτέσι Ιλίεβα 37 χρόνων, που χάθηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου ενώ βρισκόταν παρέα με τον σύντροφο της, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Μετά τησημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, οι Αρχές που αρχικά έψαχναν στις νότιες παραλίες του Νομού Ρεθύμνου, άρχιζαν να «χτενίζουν» την ορεινή περιοχή πάνω από χωριό Κεραμέ. Πρόκειται για ένα δύσβατο τόπο με απότομους γκρεμούς και χαράδρες που δυσχεραίνει ιδιαίτερα το έργο των Αρχών.

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της ίδιας και του συντρόφου της που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της, χωρίς να αποκαλύψει κάτι για την τύχη της, δεν προκύπτουν συνομιλίες που να ρίχνουν φως στην σκοτεινή αυτή ιστορία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται το αυτοκίνητο του συντρόφου της Ντέσι.

Η νεαρή μητέρα θεάθηκε για τελευταία φορά ζωντανή μαζί με τον πατέρα του παιδιού που κυοφορούσε μέσα στο αμάξι του, έξω από το χωριό Κεραμέ στις 2 Μαΐου. Το ίδιο μεσημέρι χάθηκαν τα ίχνη της.

Πηγή: www.zarpanews.gr