ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχ. Μπέος: Ο Μπουτάρης έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο!

Αχ. Μπέος: Ο Μπουτάρης έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο!  - Κεντρική Εικόνα

Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis 95.5", ο κ.Μπέος αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την επίθεση που δέχθηκε, αναφερόμενος σε αυτόν τόνισε πως... «έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο», και πρόσθεσε πως... «καμιά φορά τα χαστούκια κάνουν καλό».

Αναλυτικά όσα είπε: «Ως άνθρωπος καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου. Για θέματα που δεν αφορούν την πόλη μου δεν βγάζω ανακοινώσεις και ψηφίσματα. Ερχόντουσαν οι προοδευτικοί στο δημοτικό συμβούλιο και ζητούσαν ψηφίσματα για την Ρωσία, την Αμερική, την Κούβα. Τι μας ενδιαφέρουν εμάς αυτά; Εμείς είμαστε ένα τοπικό όργανο που ασχολείται με τα ζητήματα της πόλης. Με τον Μπουτάρη θα ασχολούμαστε; Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο. Χαριτολογώντας το λέω. Ολοι φεύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή. Κακώς έγινε αυτό που έγινε. Καμιά φορά όμως τα χαστούκια κάνουν καλό. Ξυπνούν τα αίματα. Ήταν μια πράξη βίας, είναι καταδικαστέα, όμως μέχρι εκεί. Δεν θα ασχοληθεί μια ολόκληρη πόλη γι’ αυτό. Ας ασχοληθεί η δικαιοσύνη».

Πηγή: www.thestival.gr