ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ευφάνταστη διαφήμιση για το νέο VW Tiguan

Ευφάνταστη διαφήμιση για το νέο VW Tiguan - Κεντρική Εικόνα

Η διαφήμιση του VW Tiguan στη Βρετανία είναι όλα τα λεφτά!


Η καινούργια διαφήμιση της VW (στη Βρετανία) για το νέο Tiguan σπάει όλα τα ταμπού της Γερμανικής εταιρίας και αποκαλύπτει τα εσώψυχά των νέων για τον ανταγωνισμό στο σχολείο!

Η VW δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο προκλητικές διαφημίσεις. Ωστόσο για το νέο Tiguan η εταιρία αποφάσισε να στοχεύσει όχι μόνο στους υποψήφιους οδηγούς-γονείς αλλά και στην πίεση που μπορούν να ασκήσουν τα παιδιά σε μία απόφαση για αγορά αυτοκινήτου.

Η εταιρία λανσάρει έτσι το Tiguan με ένα σποτ που δείχνει το αυτοκίνητο να περνά υπερηφάνως έξω από το σχολείο και γονείς αλλά και παιδιά να νιώθουν ανωτερότητα.

Πολύ έξυπνο το σποτ και προφανής η στόχευση αλλά και έξω από τα μαρκετίστικα τρικ και την ψυχολογική ανάλυση, αξίζει να το δείτε!

Το Νέο Tiguan διαθέτει μία μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Εφοδιάζεται με κινητήρες που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά, όπως 1.4 TSI και 1.6 TDI, ενώ θα διαθέτει και κορυφαίων επιδόσεων κινητήρες όπως τον 2.0 TSI 180PS και τους 2.0 TDI 190PS & 240PS.

Προσφέρεται με τιμή εκκίνησης τα 24.950€.

Δείτε το σχετικό βίντεο:  VW Tiguan