ΕΛΛAΔΑ

Η εντυπωσιακή υποδοχή της πρώτης πτήσης της Qatar από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη (video)

Η εντυπωσιακή υποδοχή της πρώτης πτήσης της Qatar από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη (video) - Κεντρική Εικόνα

Προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η πρώτη πτήση της Qatar Airways από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη.

Πυροσβεστικά σχημάτισαν μια εντυπωσιακή αψίδα από πίδακες νερού πάνω από το αεροσκάφος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία θα προσφέρει τέσσερεις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχα και Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από αεροσκάφος Airbus A 320, με 12 θέσεις στην Business καμπίνα και 132 θέσεις στην Οικονομική.

Πρόκειται για τον δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα η Qatar εκτελούσε τρεις πτήσεις καθημερινά προς την Αθήνα.

Η Qatar Airways έχει αποσπάσει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις, όπως το βραβείο Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τα αναγνωρισμένα 2017 Skytrax World Airline Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Paris Air Show.

Είναι η τέταρτη φορά που η Qatar Airways αποσπά αυτή την κορυφαία διάκριση.

Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέκτησε επίσης και άλλα σημαντικά βραβεία, όπως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, Καλύτερη Business Class στον κόσμο και Καλύτερο First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Πηγή: www.thestival.gr