ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τελευταία φορά ψηφίζουμε φορολογικό νομοσχέδιο» υποστήριξε ο Π. Καμμένος

«Τελευταία φορά ψηφίζουμε φορολογικό νομοσχέδιο» υποστήριξε ο Π. Καμμένος - Κεντρική Εικόνα

Tο τελευταίο τέτοιου είδους νομοθέτημα που ψηφίζει η κυβέρνηση είναι το πολυνομοσχέδιο και ο κόφτης, δήλωσε στην ομιλία του σήμερα το απόγευμα στη βουλή, ο Πάνος Καμμένος, ενώ  σημείωσε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη και το θέμα του χρέους είναι πλέον θέμα στην ατζέντα της συζήτησης, κάτι που αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παραδέχθηκε ότι η φορολογία είναι δυσβάστακτη, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά, «τελευταία φορά σήμερα ψηφίζονται τέτοιου είδους μέτρα».

Σε σχέση με τον «κόφτη», σημείωσε ότι δεν ψηφίζονται συγκεκριμένα μέτρα, αλλά μια δικλείδα ασφαλείας για την περίπτωση που οι εκτιμήσεις των δανειστών πέσουν έξω.

Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους χαρακτήρισε επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι έχει ανοίξει η συζήτηση για τη ρύθμισή του και ότι αποδέχονται κι εκείνοι που έως σήμερα το πολεμούσαν να είναι στην ατζέντα της συζήτησης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εγκάλεσε, δε, την αντιπολίτευση γιατί δεν στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της και τόνισε ότι η προσπάθεια του ελληνικού λαού φτάνει στο τέλος και έρχεται η λύτρωση.