ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ρουβάς - Ζυγούλη σε μεγάλη... γαλακτοβιομηχανία στη Δυτική Ελλάδα (photo)

Τι απαντά ο Σάκης Ρουβάς για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών  - Κεντρική Εικόνα

Είναι γενικότερα γνωστό ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς αρέσκεται να επενδύει στον πρωτογενή τομέα είναι γνωστό. Έχει άλλωστε προχωρήσει στην ίδρυση εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Φημολογείται μάλιστα πώς ήδη συμμετέχει σε εταιρεία παραγωγή ενέργειας από βιομάζα που εδρεύει στο Ξηρόμερο όπου βρέθηκε χθες συνοδευόμενος μάλιστα από την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτα Ζυγούλη σε ταβέρνα στην Κομποτή​​​​​​​

Πέραν ωστόσο από τις φήμες, το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Αιτωλοακαρνανία είναι υπαρκτό και κατά καιρούς έχει κάνει επισκέψεις και επαφές με τοπικούς παράγοντες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν μπορεί να εξηγηθεί η προ ημερών η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Γάλακτος της ΑΜΦΙΓΑΛ στην Αμφιλοχία. Τι συζήτησε εκεί με τους ανθρώπους της ΑΜΦΙΓΑΛ και της Ένωσης Αγρινίου δεν έγινε γνωστό.  Ίσως το επόμενο διάστημα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Πηγή thebest.gr