ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ - Κεντρική Εικόνα

Η εταιρεία Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων που πλέον μετρά 40 μέλη και έχει ως σκοπό την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Η Tottis Pack, μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας για χρήση σε πρωτογενείς (displays, χαρτοτελάρα) και δευτερογενείς (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) συσκευασίες.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 τ.μ., στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, η Tottis Pack λειτουργεί σύγχρονες γραμμές παραγωγής με δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας άνω του 90% ενώ, από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολό της, ξεπερνά το 25%. Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί εξαγωγικό προσανατολισμό με έμφαση στις βαλκανικές χώρες.