ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στην Grivalia Hospitality η Ναυσικά ΑΕ, μισθώτρια των Αστεριών Γλυφάδας

Από το 2020 οι εργασίες για την αναβίωση στα «Αστέρια Γλυφάδας» - Κεντρική Εικόνα

Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε στους μετόχους της την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 80% της Ναυσικά ΑΕ από την Grivalia Hospitality SA που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, σε εκτέλεση του από 20.02.2017 σχετικού προσυμφώνου και της από 31.07.2017 τροποποίησης αυτού.

Η εταιρεία Ναυσικά ΑΕ έχει τη μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου των Αστεριών της Γλυφάδας, ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ, μέχρι τις 31.12.2081.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο ακίνητο κατά το παρελθόν λειτουργούσε το φημισμένο ξενοδοχείο «Αστέρια», το οποίο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως σε υπερπολυτελές αστικό θέρετρο υπό τη διαχείριση επιφανούς διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας. Εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες εστίασης θα εξακολουθήσουν να παρέχονται στο εν λόγω ακίνητο.

«Η Grivalia Hospitality, ο ξενοδοχειακός επενδυτικός βραχίονας της Grivalia Properties, έχει ξεκινήσει την επενδυτική της δραστηριότητα με στοχευμένες εξαγορές κυρίως στην Ελλάδα, με όραμα τη μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους της, τους συνεργάτες της και την κοινωνία εν γένει» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.