ΕΛΛAΔΑ

Ο Ψυχάρης προσπάθησε να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό της βίλας του στο Πόρτο Χέλι

Αθώος ο Ψυχάρης για τα δάνεια του ΔΟΛ - Κεντρική Εικόνα

Να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό της βίλας του στο Πόρτο Χέλι, προσπάθησε ο τέως εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη με κακουργηματικές κατηγορίες για τα δάνεια του ΔΟΛ. 

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ άσκησε τεράστιες πιέσεις προκειμένου να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός της Τετάρτης και να παραμείνει το ακίνητο στην ιδιοκτησία του. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το mononews.gr, ο Σταύρος Ψυχάρης απέστειλε εξώδικο στο οποίο επικαλείτο ότι ο πλειστηριασμός είναι παράνομος γιατί το ακίνητο περιλαμβάνει και δασική έκταση. 

Με δεύτερο εξώδικο δήλωνε ότι προτίθεται να πληρώσει τα χρέη του προς την Τράπεζα. Ωστόσο, ο πλειστηριασμός έγινε παρά τις πιέσεις του πρώην επιχειρηματία και εκδότη.

Υπενθυμίζεται ότι η Alpha Bank είχε κατάσχει το ακίνητο του Σταύρου Ψυχάρη για το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ. Η βίλα που αγοράστηκε την Τετάρτη από Ελβετό υπήκοο Μ Rimmer βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού του Πορτοχελίου, σε οικόπεδο 20,7 στρεμμάτων και πωλήθηκε σε υπερδιπλάσια τιμή (περίπου 12 εκατ. ευρώ) από την τιμή εκκίνησης.