ΕΛΛAΔΑ

Άφησαν τις μαυροδάφνες αμανάτι - Παρεμπόριο, ναρκωτικά και κλοπές εν.. χορώ στην Πάτρα

Άφησαν τις μαυροδάφνες αμανάτι - Παρεμπόριο, ναρκωτικά και κλοπές εν.. χορώ στην Πάτρα - Κεντρική Εικόνα

Η χαρά του παράνομου πλανόδιου μικροπωλητή φαίνεται πως είναι το Πατρινό Καρναβάλι, η οποία ωστόσο δεν κρατάει πολύ στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς και φέτος στο τελευταίο τριήμερο έγιναν αρκετές συλλήψεις και κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη, από καπέλα, μάσκες και σφυρίχτρες, μέχρι μαυροδάφνες!

Μάλιστα σε μεμονωμένες περιπτώσεις, πώλησης μαυροδάφνης, παράνομης φυσικά, οι πωλητές τις  παράτησαν κι έφυγαν τρέχοντας για να μη συλληφθούν. Τα μπουκάλια ωστόσο κατασχέθηκαν.

Συνολικά έχουν κατασχεθεί χιλιάδες είδη παρεμπορίου, όπως και πέρυσι.

Επίσης, πολλές συλλήψεις έκανε η αστυνομία το τριήμερο για κλοπές. Μακρυχέρηδες εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό αφαιρούσαν κινητά και πορτοφόλια κυρίως.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και σε κατόχους ναρκωτικών κυρίως κάνναβης.

Αναλυτικά στοιχεία ανά περίπτωση θα κοινοποιηθούν αύριο.

Σε όλη τη διάρκεια της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού η αστυνομία όπως και η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ήταν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και είχαν εκπονήσει ειδικούς σχεδιασμούς για τις ανάγκες του τριημέρου με τους χιλιάδες επισκέπτες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται διαρκώς στον δρόμο μέρα νύχτα, για ζητήματα ασφάλειας, αποτροπής παράνομων πράξεων, παροχής βοήθειας και ρύθμισης κυκλοφορίας.