ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παρασκευόπουλος για Novartis: Τίποτα δεν δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με σκευωρία

Παρασκευόπουλος: Παρά την προπαγάνδα, το ποσοστό των εξερχόμενων από τη φυλακή που υποτροπίασε είναι μηδαμινό - Κεντρική Εικόνα

«Η πρώτη μου απάντηση θα είναι λίγο σκληρή: θα πω ότι πάρα πολλοί κατηγορούμενοι, οποιωνδήποτε υποθέσεων, όταν δικάζονται μιλούν για σκευωρία. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αλλά εν πάση περιπτώσει εδώ δεν έχουμε κατηγορούμενους ακόμα», επισημαίνει ο Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Για να προσθέσει, «τίποτα δεν δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με σκευωρία, έχουμε όμως να κάνουμε με την εφαρμογή του Συντάγματος και με τις νομοθεσίες».

Ο κ. Παρασκευόπουλος απορρίπτει και τις ενστάσεις ότι δεν παραδόθηκε αμελλητί ο φάκελος από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, με το ερώτημα, ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει, η Εισαγγελία πόσο καιρό είχε και είδε ένα όνομα ή δεν είδε.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης περιγράφει την επικείμενη κοινοβουλευτική διαδικασία και υπογραμμίζει την "πολύ στενή", όπως την χαρακτηρίζει, διατύπωση του Συντάγματος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων κατά την άσκηση των καθηκόντων των πολιτικών προσώπων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ