ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα μέσα από 10 φωτογραφίες

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα μέσα από 10 φωτογραφίες - Κεντρική Εικόνα

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον όχι μόνο για τις σημαντικές επαφές και συμφωνίες που κλείστηκαν ανάμεσα στην κινεζική και την ελληνική πλευρά, αλλά και για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκάλυψε έναν γοητευτικό πολιτισμό και στιγμές χαράς και χαλάρωσης του Αλέξη Τσίπρα.

 

Μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες  ήταν αυτή με τον Αλέξη Τσίπρα να φορά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Τα δοκίμασε στα κεντρικά γραφεία της τεχνολογικής εταιρείας ZTE στη Σαγκάη. Φωτογραφία: @Sp_Sideris/Twitter

 

Σκηνές από την επίσκεψη  του Αλ. Τσίπρα στο  Σινικό Τείχος. Ο πρωθυπουργός ανέβηκε ως τον ψηλότερο πυργίσκο του νότιου τμήματός του.

 

Το γεμάτο θαυμασμό, γραπτό μήνυμα του κ Τσίπρα για το Σινικό Τείχος.

 

Ο πρωθυπουργός και η ελληνική αποστολή βρέθηκαν στην πλατεία Τιεν Αν Μεν για τη συνάντηση με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ στο Μέγαρο του Λαϊκού Κονγκρέσου.Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση έδωσε το παρόν η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζίανα στην ιστορική πλατεία.Στο φόρεμα της κ. Μπαζιάνα χρησιμοποιήθηκαν δαντέλα και διαφάνεια στο χρώμα του δέρματος με αποτέλεσμα το εφέ του στράπλες.

 

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Πεκίνο, ο πρωθυπουργός και η ελληνική αποστολή ξεναγήθηκαν στην Απαγορευμένη Πόλη.

 

Το δώρο του Κινέζου πρωθυπουργού στον Αλέξη Τσίπρα ήταν ένα high tech ποδήλατο.