ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Jumbo: Δεν αποσύρουμε τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη!

Jumbo: Δεν αποσύρουμε τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη! - Κεντρική Εικόνα

Με μια ανακοίνωση, η εταιρεία Jumbo, ενημέρωνει ότι δεν θα αποσύρει την διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ξεκαθαρίζει ότι έχει πληρώσει τον δημιουργό του τραγουδιού για τα δικαιώματα αλλά τελικά θα αλλάξει το σποτ με άλλη μουσική επένδυση για να δείξει έμπρακτα ότι δεν επιθυμεί καμία σύνδεση με πολιτικά κόμματα. 

Τα Jumbo επέλεξαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση και πέτυχαν το στόχο τους, πριν καλά καλά αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση στην τηλεόραση.

Το Σαββατοκύριακο έγινε χαμός στο διαδίκτυο με τα πλάνα που κυκλοφόρησαν, με τις αντιδράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα Jumbo αποφάσισαν το πρωί να τοποθετηθούν. Η εταιρεία υποστηρίζει πως είχε άδεια για τη μουσική από τον ύμνο της ΝΔ, αλλά όπως λέει μετά τις αντιδράσεις θα προχωρήσει σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης.

Η ανακοίνωση των Jumbo για τη διαφήμιση

Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα.

Πηγή: www.newsit.gr