ΕΥ ΖΗΝ

Πώς είναι τα σπίτια 5 δισεκατομμυριούχων!

Πώς είναι τα σπίτια 5 δισεκατομμυριούχων! - Κεντρική Εικόνα

Με μια περιουσία δισεκατομμυρίων είναι αυτονόητο ότι μπορείς να αποκτήσεις  ό,τι επιθυμείς.  Έτσι πολλοί δισεκατομμυριούχοι επιλέγουν να επενδύσουν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους για τη δημιουργία υπέροχων σπιτιών που αντανακλούν το προφίλ τους.

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τα σπίτια που φιλοξενούν 5 από τους πιο πλούσιους άνδρες του πλανήτη...

Το πρώτο μέγαρο της λίστας είναι το σπίτι του επιχειρηματία Dmitry Rybolovlev και βρίσκεται στη Φλόριντα. Ο ρώσος μεγιστάνας που έχει στην κατοχή του και τον Σκορπιό, αγόρασε αυτο το σπίτι από τον Donald Trump για 95 εκατομμύρια δολάρια. Το όνομά του είναι Maison de L’Amitie και στα ατού του συγκαταλλέγεται η απίθανη θέα στον ωκεανό!!

Με 23 δισ. δολάρια περιουσία ο George Soros έχει στην κατοχή του  ένα εξαιρετικής αισθητικής αρχοντικό το οποίο χαρακτηρίζεται από την πανέμορφη αρχιτεκτονική τοπίου ενώ περιλαμβάνει γήπεδο τένις,  πισίνα και κυκλική αυλή στην είσοδό του. Πρόσφατα ο μεγιστάνας προσέθεσε 19 ακόμα δωμάτια που απλώνονται σε ισάριθμα στρέμματα του ακινήτου.

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg είναι ιδιοκτήτης πέντε σπιτιών. Μεταξύ αυτών ένα απλό διώροφο άσπρο σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια που αποτελεί την κύρια κατοικία της οικογένειας του νεαρού δισεκατομμυριούχου. Αν και με πισίνα και πολλές βεράντες το σπίτι αυτό φαίνεται κάπως ταπεινό για τον ιδρυτή των social media!

O Bernard Arnault  δεν ήθελε ένα οποιοδήποτε σπίτι, ήθελε να έχει  το δικό του θέρετρο για σκι! Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος  έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του  με την αγορά ενός οικοδομήματος στο Βέλγιο. Με υπέροχη θέα στα βουνά και πολύ χιόνι, το όνειρο του επιχειρηματία έγινε αληθινό και μάλιστα του δίνει τη δυνατότητα για σκι μέχρι και μέσα στην ίδια του την αυλή.

Ο γκουρού της τεχνολογίας Jeff Bezos με 30 δισ. δολάρια περιουσία έχει στην κατοχή του ένα εντυπωσιακό μέγαρο 11.500 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με πολλές πισίνες και εξαίσιες αυλές. Με ολόκληρο το σπίτι φωταγωγημένο, τα δωμάτια που εκτείνονται σε όλο το μήκος της πίσω αυλής  φαίνονται ατελείωτα .Το μαγευτικό σκηνικό συμπληρώνουν πέτρινα σκαλοπάτια και διάδρομοι, παρτέρια και χώροι ανάπαυσης.