ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αλυσίδα σουπερμαρκετ μοιράζει «κουτιά αγάπης» τις φετινές εορτές

Παράξενα, Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλον τον κόσμο (pics) - Κεντρική Εικόνα

Πώς μπορούμε να μεταφέρουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να συμμετέχουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ζήτημα επιβίωσης;

Η γνωστή αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, για μία ακόμη χρονιά φέρνει στα καταστήματά της «Κουτιά γεμάτα αγάπη» και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο με αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι έχουν προβλήματα σίτισης. Το κουτί περιέχει μερικά από τα πιο απαραίτητα είδη διατροφής για κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια, που προσφέρεται σε μία όμορφη συσκευασία με γιορτινά χρώματα και υλικά. Κοστίζει μόλις 4,5 ευρώ, ένα μικρό ποσό, που όμως κάνει τόσο μεγάλη διαφορά για πολλούς συνανθρώπους μας. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει ειδικά καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία στη συνέχεια τα προσφέρει μέσω αρμοδίων φορέων, με αξιοπιστία και διαφάνεια, σε εκείνους που τα χρειάζονται πραγματικά.

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων κρυμμένη σε ένα κουτί, προσφέρεται απλόχερα σε όλους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για μία ακόμα χρονιά, ακολουθώντας τις αξίες της που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας της, δείχνει στην πράξη την ευαισθησία της και στέλνει μέσα από όλες τις γιορτινές της δράσεις και ενέργειες, ένα δυνατό και ουσιαστικό κάλεσμα αγάπης σε όλους.