ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα πρώτα παντοπωλεία ΘΕΣγάλα κάνουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα (photos)

ΘΕΣγάλα: Ο συνεταιρισμός που έκανε «πάταγο» με τα ΑΤΜ γάλακτος στα πρόθυρα χρεοκοπίας; - Κεντρική Εικόνα

Στη δημιουργία παντοπωλείων με προϊόντα συνεταιρισμών και τοπικών παραγωγών με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν» προχωρά ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

Τα νέα καταστήματα-παντοπωλεία, τα οποία θα βρίσκονται, σε πρώτη φάση, παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων σημείων πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, θα διαθέτουν τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς.

Οι εργασίες σε πολλά καταστήματα που μέχρι πρότινος ήταν εξοπλισμένα μόνο με αυτόματους πωλητές γάλακτος και κάποιων τυροκομικών προϊόντων, προχωρούν εντατικά και ήδη αρκετά τέτοια νέα καταστήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους.

Να σημειωθεί πως ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, συμπληρώνει εφέτος πέντε χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του και διαθέτει σήμερα 63 καταστήματα αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όλα τα προϊόντα τα οποία θα βρίσκονται στα νέα καταστήματα, παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ΄ ευθείας στους καταναλωτές, μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Στις φωτο δείτε πώς ήταν ο χώρος και πώς διαμορφώθηκε μετά τις εργασίας σε κατάστημα στο Γαλάτσι.

Image result for θεσγαλα γαλατσι