ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρυσό βραβείο Ιcap Group στα Business IT Excellence Awards 2016

Χρυσό βραβείο Ιcap Group στα Business IT Excellence Awards 2016  - Κεντρική Εικόνα

Η ICAP Group, απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards 2016 στην κατηγορία “Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους” με το νέο της προϊόν, Risk.Eye.

To προϊόν Risk.Eye αποτελεί μια νέα πρόταση στην αγορά για τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου μιας επιχείρησης, καθώς συνδυάζει την επιχειρηματική πληροφόρηση της ICAP με την προσωπική πληροφόρηση, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό, μια 360ο εικόνα για τον πελάτη.

Η τελετή απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Πληροφορικής & Επικοινωνιών καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η διοργάνωση έγινε από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Απόστολος Τσούμπρης, Executive Director στο τμήμα ICAP Advisory, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την βράβευση αυτή που ανήκει σε όλη την ομάδα της ICAP για την δημιουργία του Risk.Eye. Όλη η γνώση και εμπειρία της ICAP σε θέματα Credit Risk αντανακλάται σε αυτό το προϊόν. Απευθύνεται στις μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και αποσκοπεί να αποτελέσει το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον οικονομικό διευθυντή στις τις εποχές που ζούμε. Το Risk.Eye το λανσάραμε εδώ και 3 μήνες στην αγορά και, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, λαμβάνει πολύ θετική απόκριση από τις επιχειρήσεις και ήδη αριθμεί ένα ικανοποιητικό πλήθος πελατών.»