ΕΛΛAΔΑ

Σπυράκη: «Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν για τους μεσάζοντες»

Σπυράκη: Ο κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας δεν μπορεί να πάει μακριά - Κεντρική Εικόνα

Για προσπάθεια συγκάλυψης και αντιπερισπασμού κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση, με τη Μαρία Σπυράκη να ξεκαθαρίζει πως «η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου».

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως «οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία», προσθέτοντας πως οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες.

Η Μαρία Σπυράκη, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, επισημαίνει πως «η κυβέρνηση πιάστηκε "με τη γίδα στην πλάτη" και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί» καθώς, όπως λέει, «αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΝΔ, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης. «Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους» καταλήγει στη δήλωσή της η κα Σπυράκη.