ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρυσό βραβείο στα ελληνικά παγωτά Kayak

Χρυσό βραβείο στα ελληνικά παγωτά Kayak - Κεντρική Εικόνα

To χρυσό βραβείο στην κατηγορία Healthy Taste κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Kayak στα Bραβεία Eλληνικής Eστίασης Estia Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στο Gazarte.

Συγκεκριμένα η σειρά Greek Frozen Yogurt της Kayak αναδείχθηκε ως η καλύτερη της κατηγορίας υγιεινή γεύση, κυρίως για τις αγνές πρώτες ύλες της που συνδυάζεται με την γεύση ελληνικού γιαουρτιού.

Το παγωτό Greek Frozen Yogurt της Kayak περιέχει 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι σε ποσοστό 34%, ενώ αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική ποσότητα ασβεστίου, προσφέροντας το 15% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Επιπλέον, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, που προέρχονται σε μεγάλο ποσοστό από το γάλα,
καθιστώντας το σε προϊόν υψηλής βιολογικής αξίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Kayak είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993. Η σειρά Greek Frozen Yogurt της Kayak «ταξιδεύει» την μοναδική γεύση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού εκτός συνόρων μέσω εξάγοντας τα προϊόντα της σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς που για ακόμη μία φορά βραβεύεται η Kayak και ειδικότερα η σειρά  Greek Frozen Yogurt. Μία σειρά που εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και “ταξιδεύει” την αυθεντική γεύση του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, μέσα από μία άλλη γευστική πρόταση, αυτή του παγωτού. Το ελληνικό γιαούρτι μετουσιώνονται σε παγωτό υψηλής απόλαυσης, αλλά και διατροφικής αξίας. Στην Kayak η δημιουργία παγωτού αποτελεί τέχνη και έμπνευση παράλληλα. Πρωτοπορούμε διαρκώς και ανατρέπουμε τα δεδομένα στην απόλαυση του παγωτού, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία που “μαγεύει” ακόμα και τον πιο απαιτητικό, γι’ αυτό motto μας είναι ότι δεν είναι παγωτό… είναι pure magic» ανέφερε με αφορμή την βράβευση της εταιρείας ο CEO της εταιρείας Άκης Σταυρίδης.

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant. Στα βραβεία αναδείχθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.

Αρχή της είναι να προωθεί έναν αγνό τρόπο διατροφής. Χρησιμοποιεί μόνο φυσικές πρώτες ύλες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή χημικών συστατικών ενώ όπως διευκρινίζει όλα της τα προϊόντα παρασκευάζονται μετά από εκτενή έρευνα και πολλές γευστικές δοκιμές με φρέσκα υλικά όπως γάλα, κρέμα γάλακτος και φρούτα. Επιπλέον τα παγωτά βασίζονται σε μοναδικές συνταγές, με την συλλογή του να περιλαμβάνει τόσο κλασικές όσο και gourmet γεύσεις.

Πηγή: insider.gr