ΕΛΛAΔΑ

Τι είχε εξομολογηθεί η Δώρα Ζέμπερη στον ιερέα του νεκροταφείου όπου δολοφονήθηκε (video)

Τι είχε εξομολογηθεί η Δώρα Ζέμπερη στον ιερέα του νεκροταφείου όπου δολοφονήθηκε (video) - Κεντρική Εικόνα

Εκτός από την Ελληνική Αστυνομία ρόλο έχει αναλάβει και η ελληνική... τηλεόραση στο ανεξιχνίαστο έγκλημα του Β Νεκροταφείο με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. 

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ο ιερέας του Β΄Νεκροταφείου πατήρ Θεόδωρος ο οποίος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε δίπλα στη δολοφονημένη εφορειακό που καταγόταν από την Ηλεία.

"Την είδα που πέρασε. Ήταν μόνη της. Είχαμε μιλήσει κάποιες φορές. Είχε πολύ άγχος", είπε αρχικά ο πάτερ Θεόδωρος. Και συνέχισε, αναφερόμενος στην στιγμή της δολοφονίας: «Την άκουσε ένα παλικάρι. Ήταν όλο αίματα. Κοίταξα κάτω, είδα ότι ανέπνεε. Είχε παντού αίματα. Το πιο πολύ αίμα ήταν πάνω στα ρούχα της. Βρήκα κάτω μόνο το μπουφάν της. Ήρθε η Άμεση Δράση και μετά το ΕΚΑΒ. Μόνο εγώ την ακούμπησα και έδωσα DNA για να μην φαίνονται τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα».

Για τις συνομιλίες που είχε με την Δώρα Ζέμπερη, είπε: «Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει (σ.σ. τον θάνατο του παιδικού φίλου της, Γιάννη). Της έλεγα «μην κάθεσαι τόσες ώρες. Δεν σε ωφελεί. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει». Μετά μου είπε ότι πήγε σε γιατρό… Ερχόταν πάντα μόνη της. Το Σάββατο και την Κυριακή που δεν δούλευε, ερχόταν τα πρωινά».

Ο πάτερ Θεόδωρος επισήμανε επίσης πως η μάντρα είναι πιο χαμηλή, κοντά στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη.

Δώρα Ζέμπερη: Ληστεία με σεξουαλικά κίνητρα

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με μια ειδεχθή περίπτωση ληστείας μετά φόνου και μάλιστα με πιθανή πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας.

Δηλαδή, ο κακοποιός επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της άτυχης εφοριακού και παράλληλα να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φαίνεται να αντέδρασε και μάλιστα να χτύπησε τον αδίστακτο δολοφόνο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει επάνω της την μανία του με 14 μαχαιριές.

newsit.gr