ΕΛΛAΔΑ

Πέντε ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε εν κινήσει οχήματα

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας - Κεντρική Εικόνα

Στη σύλληψη ενός 15χρονου ο οποίος μαζί με άλλους τέσσερις ανηλίκους πετούσαν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητο προκαλώντας φθορές στην πόρτα του οχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος οδηγός του οχήματος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 15χρονο, τον οποίο παρέδωσε στους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους συνεργούς του ανήλικου τραυμάτισε στο αριστερό άκρο τον παθόντα στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο πατέρας του 15χρονου προσήλθε στη συνέχεια στο Γ’ Α.Τ. της Πάτρας και συνελήφθη επίσης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι υπόλοιποι της παρέας αναζητούνται επίσης για να συλληφθούν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με τέσσερις ακόμη ανηλίκους, που αναζητούνται, πέταξαν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητο, που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, προκαλώντας του φθορές στην πόρτα.

Ο παθόντας ακινητοποίησε τον 15χρονο δράστη,  τον οποίο παρέδωσε στους αστυνομικούς, ενώ ένας από τους συνεργούς του δράστη, τραυμάτισε στο αριστερό άκρο τον παθόντα, κατά την προσπάθησε του τελευταίου να τον  ακινητοποιήσει.

Ο πατέρας του 15χρονου, μετέβη στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας του υιού του,  ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν