ΔΙΕΘΝΗ

Αγέλη αγριογούρουνων εισέβαλε σε... σούπερ μάρκετ δημιουργώντας πανδαιμόνιο (video)

Αγέλη αγριογούρουνων εισέβαλε σε... σούπερ μάρκετ δημιουργώντας πανδαιμόνιο (video) - Κεντρική Εικόνα

Απρόσμενη επίθεση από αγέλη αγριόχοιρων δέχτηκαν ανυποψίαστοι κάτοικοι σε μεγάλη πόλη, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροτραυματισμοί και πανικός.

Το απίστευτο αυτό συμβάνε έλαβε χώρα στην πόλη Χάιντε που βρίσκεται στη Δυτική Γερμανία. Η Αστυνομία συμβούλεψε τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους μέχρι να απομακρυνθούν τα ζώα.

Πιο... εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη των ζώων σε σούπερ μάρκετ όπου αναζητούσαν τροφή. Εκεί επικράτησε πανδαιμόνιο και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα ζώα.

Ένας μάρτυρας είδε μια γυναίκα που βρίσκεται στο έδαφος, ουρλιάζοντας, αφού τα παντελόνια της είχαν σκιστεί, σύμφωνα με το γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό NDR 1 Welle Nord. Ένας άλλος είπε ότι τα έχασαν κυριολεκτικά καθώς οι κάπροι ήρθαν «από το πουθενά».

Μετά από μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχαν αστυνομικοί και κυνηγοί κατάφεραν να τα απομακρύνουν.

Ο Μάρκους Μπόρνερ, εκπρόσωπος της Ενωσης Κυνηγών δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι οι αγριόχοιροι γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί όταν εγκλωβιστούν σε κατοικημένες περιοχές.