ΕΛΛAΔΑ

Πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου

Πληθαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου - Κεντρική Εικόνα

Πληθαίνουν οι επιθέσεις με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου. Τελευταίο κρούσμα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου. Δεν έγιναν μαθήματα σε δύο γυμνάσια της πόλης, για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να προκαλέσει στους μαθητές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniopress.gr, άγνωστοι έριξαν το βράδυ της Τετάρτης, ναφθαλίνη στον εσωτερικό χώρο του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Ποσότητα ναφθαλίνης εντοπίστηκε και στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ όπου ενεργούσαν περιπολίες στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας να βρεθούν οι δράστες των συνεχιζόμενων κρουσμάτων ρίψης ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρίνιου, εντόπισαν στην είσοδο του 7ου Γυμνασίου, ποσότητα ναφθαλίνης.
  
Αυτό έγινε στις 11 το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση του σχολείου και ο χώρος καθαρίστηκε, με αποτέλεσμα τα μαθήματα να γίνονται σήμερα Παρασκευή κανονικά.

Οι ρίψεις ναφθαλίνης των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει την αστυνομία που πραγματοποιεί συχνές περιπολίες έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Προς το παρόν, οι όποιες ενέργειες της Αστυνομίας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, ενώ η κατάσταση πλέον προβληματίζει έντονα την εκπαιδευτική κοινότητα.