ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ελληνικά μαντήλια με μετάξι από το Σουφλί που λάτρεψε η βρετανική Vogue (photo)

Τα ελληνικά μαντήλια με μετάξι από το Σουφλί που λάτρεψε η βρετανική Vogue (photo) - Κεντρική Εικόνα

Τα μεταξωτά μαντήλια είναι για τις γυναίκες μια all time classic επιλογή. Φοριούνται στα μαλλιά, στην τσάντα, σαν ζώνη, στο λαιμό, στο χέρι.

Τα μαντήλια Magnadi, με μετάξι από το Σουφλί, είναι η νέα μόδα που έχει ενθουσιάσει στην Ελλάδα. Και όχι μόνο. Αλλά και την βρετανική Vogue που τα ανακάλυψε και τα εκθείασε!

H δημιουργός Μαργιάννα Δραγουμάνου μιλάει για την διαδικασία κατασκευής και σχεδιασμού των Magnadi μαντηλιών:

Τα μαντήλια MAGNADI είναι αποκλειστικά μεταξωτά που φτιάχνονται στην Ελλάδα προσπαθώντας να προωθήσω ένα προϊόν 100% ελληνικό.

Είναι εφαρμογή ψηφιακής εκτύπωσης πάνω στο ύφασμα. Όλα τα σχέδια τα ζωγραφίζω στο αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή και έπειτα στέλνω το ψηφιακό αρχείο στο εργαστήρι μεταξιού (του οίκου Τσιακίρη) στο Σουφλί, όπου ολοκληρώνεται εκεί η διαδικασία παραγωγής και εκτύπωσης τους.

Το κάθε σχέδιο πέρα της θεματολογίας του έχει και ένα συμβολισμό με επιρροές είτε από νησιά και Αιγαίο πέλαγος, ή από ελληνική μυθολογία είτε από ιστορία και ελληνική παράδοση και τέχνη.

Το όνομα Magnadi προέρχεται από τη μυθολογία. Η θεά των κυμάτων Λευκοθέα, πάντα εμφανιζόταν φορώντας το μεταξωτό μαντήλι της, το μαγνάδι!