ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Tα Folli Follie κοσμούν τα ράφια του Selfridges στο Λονδίνο

Tα Folli Follie κοσμούν τα ράφια του Selfridges στο Λονδίνο - Κεντρική Εικόνα

Ένα νέο pop-up store στο εμβληματικό πολυκατάστημα Selfridges & Co, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας ανοιξε η Folli Follie. Το Pop-Up κατάστημα αντικατοπτρίζει τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie ανά τον κόσμο, υπογραμμίζοντας την ανανεωμένη σχεδιαστική μίνιμαλ προσέγγιση του γνωστού brand.

Το Pop-Up κατάστημα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο βρετανικό κοινό τον Αύγουστο, φιλοξενεί όλες τις νέες και εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία shopping και μοναδικού στυλ.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την είσοδο της Folli Follie στο εμβληματικό Selfridges, στην καρδιά του Λονδίνου. Η Folli Follie και το Selfridges & Co μοιράζονται μια σπουδαία κληρονομιά στον χώρο της μόδας, καθώς και το ίδιο πάθος για υψηλή αισθητική και μοναδική εξυπηρέτηση. Το νέο Pop Up Store αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Folli Follie», δήλωσε σχετικά ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, CEO του FF Group.

Για τον εορτασμό αυτού του opening η Folli Follie κάνει αισθητή τη fashion παρουσία της στη διάσημη αγορά του Λονδίνου, κοσμώντας με τις λαμπερές δημιουργίες της τις εντυπωσιακές βιτρίνες του πολυκαταστήματος Selfridges & Co. Το χαρακτηριστικό πορτοκαλί της Folli Follie επενδύει την όψη των κλασσικών black cab του Λονδίνου με το εμβληματικό Heart4Heart μοτίβo του brand, χαρίζοντας χρώμα και ζωντάνια στους δρόμους της fashion-forward μητρόπολης της μόδας.

Σημειώνεται ότι η Folli Follie έχει ήδη παρουσία στο πολυκατάστημα Selfridges στο Μπέρμινγχαμ, μέσω του μόνιμου shop in a shop που διαθέτει.