ΕΛΛAΔΑ

Βούλα:Σεκιουριτάδες εναντίον Ρομά με όπλο το …κινητό (video)

Βούλα:Σεκιουριτάδες εναντίον Ρομά με όπλο το …κινητό (video) - Κεντρική Εικόνα

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το ρόλο της εταιρείας security που έχει προσλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανέβασε ο ίδιος ο ιδρυτής της Delta Force Security, Νίκος Δασκαλάκης. 

Το βίντεο ανέβηκε στις 22 Ιουλίου 2017 και τραβήχτηκε κατά δήλωση του κ. Δασκαλάκη στο δασάκι του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας (μάλλον εννοεί το διπλανό χώρο του πρώην κάμπινγκ που δεν έχει περίφραξη και μπάρα εισόδου).

Μια ομάδα ρομά με τα αυτοκίνητά τους έχει ένα μικρό διάλογο με τους υπαλλήλους security που καταγράφουν το περιστατικό, προφανώς χωρίς τη συγκατάθεση των πρωταγωνιστών.

Στο σχόλιό του ο κ. Δασκαλάκης επισημαίνει ότι οι ρομά μετέτρεψαν το χώρο σε «σε κατακλυσμό με εμπόριο ουσιών κλπ», χαρακτηρίζοντας τους τσιγγάνους ανθρώπους «του ελληνικού κοινωνικού περιθωρίου».

Εκφράζει και το παράπονο ότι προσφέρει απαιτητικές υπηρεσίες με κίνδυνο ζωής, λαμβάνοντας το 1/3 των αποδοχών άλλων δημόσιων υπαλλήλων.

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι της εταιρείας που έχει σύμβαση με τον Δήμο ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται η κατασκήνωση, αναμένοντας προφανώς την επέμβαση της ΕΛΑΣ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: 3vita.gr