ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολική επαναφορά για τα ένδοξα ρωσικά Volga που θυμίζουν... Bentley (photos)

Ολική επαναφορά για τα ένδοξα ρωσικά Volga που θυμίζουν... Bentley (photos)   - Κεντρική Εικόνα

Η ρωσική φίρμα Volga.φαίνεται ότι προετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή της στο προσκήνιο της αγοράς αυτοκινήτου. 

Άρρηκτα συνδεδεμένη με το ένδοξο παρελθόν της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, η εταιρεία Volga αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια το πολυτελές παρακλάδι της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα μεγάλα σεντάν αμαξώματα της φίρμας χρησιμοποιήθηκαν από  εποφανείς εκπροσώπους της τότε πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας και έμειναν στην ιστορία για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Tα μοντέλα της GAZ Volga, όπως ονομάστηκε η εταιρεία από τα μέσα της δεκαετίας του 50 και ύστερα, παρέμειναν στην τοπική αγορά της Ρωσίας με διάφορες παραλλαγές έως το 2010. Έκτοτε η παραγωγή τους σταμάτησε και σήμερα νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι επιχειρηματικοί κύκλοι της Ρωσίας ενδιαφέρονται να αναβιώσουν την ιστορική εταιρεία με ενδιαφέροντα και πολυτελή μοντέλα από το 2020.

Αν μάλιστα ληφθούν υπόψη τα ψηφιακά σχέδια του ανεξάρτητου Ρώσου σχεδιαστή που σας παρουσιάζουμε, μάλλον η επαναδραστηριοποίηση της Volga θα συζητηθεί αρκετά στο χώρο της αυτοκίνησης και όχι μόνο, καθώς τα οχήματα της Lada, για παράδειγμα, παραμένουν πολύ δημοφιλή. 

H εταιρεία Volga επιστρέφει

Αποτέλεσμα εικόνας για volga vehicle 2020

Aυτό ήταν το Volga πριν μερικές δεκαετίες...

Πηγή: newsauto.gr