ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η... συμπαραγωγή δημοφιλούς προϊόντος έφερε κοντά την Κρι-Κρι με τον ΙΟΝ

Η... συμπαραγωγή δημοφιλούς προϊόντος έφερε κοντά την Κρι-Κρι με τον ΙΟΝ - Κεντρική Εικόνα

Νέες κατηγορίες προϊόντων «ανοίγουν» οι διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών, που επιζητούν πιο υγιεινά και με λιγότερα λιπαρά προϊόντα. Μετά την επιτυχημένη αποδοχή του Super Spoon από την Κρι Κρι, η εταιρεία προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ανεβάζοντας τον πήχη στον ανταγωνισμό με το Super Spoon παγωτό.

Η σειρά high protein γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon που αγαπήθηκε από την πρώτη ημέρα λανσαρίσματος, καλωσορίζουν το Super Spoon παγωτό, την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν μια δροσερή κουταλιά δύναμης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και απίστευτη γεύση! (φωτ.)

Πρόκειται για μια νέα super εναλλακτική πρόταση παγωτού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για μυϊκή ενδυνάμωση, όπου το ελληνικό γιαούρτι συναντά τα super fruits: blueberry, blackberry, blackcurrant και cranberry.

Κάθε συσκευασία, περιέχει 9,3g πρωτεΐνης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται και θέλουν να είναι σε φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς να στερηθούν την απόλαυση!

«Έπειτα από το περσινό εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα της πρωτοποριακής σειράς λειτουργικών γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για τη δημιουργία ενός προϊόντος παγωτού αντίστοιχης διατροφικής αξίας, δημιουργήσαμε το νέο Super Spoon παγωτό. Το Super Spoon κέρδισε από την αρχή τις καρδιές των καταναλωτών κι εμείς με τη σειρά μας συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξέλιξη και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας με γευστικές και υγιεινές προτάσεις για όλους», όπως επισημαίνει η διευθύντρια Marketing της Κρι Κρι, Τζελίνα Κουκουμέλη.

Συνεργασία με ΙΟΝ

Προσφάτως, η Κρι Κρι και η ΙΟΝ ένωσαν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους, σε ένα νέο κοινό λανσάρισμα. Ο λόγος για τη μπάρα σοκολάτας Derby που γίνεται τώρα και παγωτό σε δύο γεύσεις, κλασική και καραμέλα.

Το παγωτό Derby Classic περιλαμβάνει νιφάδες καρύδας και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ με τραγανά rice crisps. Το παγωτό Derby Caramel περιέχει πλούσια στρώση καραμέλας γάλακτος.


ΠΗΓΗ  News.gr