ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το leasing απειλεί την παραδοσιακή αγορά αυτοκινήτου

Φοροελαφρύνσεις στο Leasing αυτοκινήτων – Ποιοι και πόσα γλιτώνουν - Κεντρική Εικόνα

Η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι Ευρωπαίοι χρηματοδοτούν την αγορά του αυτοκινήτου τους απειλεί τους παραδοσιακούς τρόπου πώλησης οχημάτων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά έναν τρόπο, παρόμοιο με εκείνον που υπάρχει στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες.

Η αγορά του αυτοκινήτου στην Ευρώπη δείχνει ευάλωτη στη στις μειώσεις των τιμών που καταγράφονται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καθώς όλο και περισσότεροι οδηγοί στη γηραιά ήπειρο αγοράζουν αυτοκίνητα με leasing και στη συνέχεια τα εμπορεύονται σαν καινούργια. Οι Η.Π.Α. κυριαρχούν ήδη σε συμβόλαια χρηματοδοτικής μίσθωσης, τα οποία συνίστανται σε χαμηλές μηνιαίες πληρωμές για αρκετά χρόνια, ακολουθούμενες από ένα μεγάλο κατ 'αποκοπή ποσό ή την επιστροφή του αυτοκινήτου, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά δάνεια ίσων δόσεων.

Η μετατόπιση στην Ευρώπη αντικατοπτρίζει τις ευρύτερες αλλαγές στις αντιλήψεις των καταναλωτών σχετικά με την αγορά κάθε προϊόντος, από τα κινητά τηλέφωνα μέχρι την ψυχαγωγία, δήλωσε ο Αντριάν Ντάλι, επικεφαλής της χρηματοδότησης αυτοκινήτων στο Finance & Leasing Association. Οι οδηγοί μοιράζονται τη μίσθωση γιατί μπορούν να οδηγούν πιο ακριβά αυτοκίνητα και να τα αναβαθμίζουν τακτικά. Οι κατασκευαστές θέλουν να ενθαρρύνουν την αφοσίωση των πελατών και να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους.

prices cars