ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απεσταλμένοι του μεγαλύτερου ολλανδικού σούπερ μάρκετ σε ελληνική γαλακτοβιομηχανία

Απεσταλμένοι του μεγαλύτερου ολλανδικού σούπερ μάρκετ σε ελληνική γαλακτοβιομηχανία - Κεντρική Εικόνα

Περίπου εβδομήντα υψηλόβαθμα στελέχη, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, μιας χώρας που φημίζεται για την γαλακτοβιομηχανία της. επισκέφθηκαν πρόσφατα τη χώρα μας.

Πρόκειται για την εταιρεία Albert Heijn, που την περασμένη Τετάρτη προσγειώθηκαν στα Γιάννινα με ειδική πτήση, μετά από πρόσκληση της ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στα Γιάννινα τρεις ημέρες και το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση από τη Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ στις ομορφιές πόλης, γνωριμία με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, πλούσια εδέσματα με παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές και προφανώς γευσιγνωστική γνωριμία με την τοπική τυροκομία και γαλακτοκομία.

Παράλληλα ξεναγηθηκαν και στο εργοστάσιο της «ΔΩΔΩΝΗ» που μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε το νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 6 εκατ ευρώ και αφορούσε τόσο στο κτηριακό όσο και στο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή των φημισμένων αγνών και ποιοτικά άριστων προϊόντων της.

Η «ΔΩΔΩΝΗ» έχει ως στόχο και επιδιώκει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ηπείρου στο εξωτερικό, άλλωστε είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γαλακτοκομικών της γνωστής αλυσίδας μεταφέροντας στους Ολλανδούς όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, την ηπειρώτικη γεύση και παράδοση με προϊόντα παρασκευασμένα από 100% ελληνικό γάλα.

Από τα Γιάννινα οι επισκέπτες θα αναχωρήσουν και πάλι με ειδική πτήση την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

.