ΕΛΛAΔΑ

Θέσεις εργασίας στη JYSK

Ένα ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα ετοιμάζει η δανέζικη αλυσίδα JYSK  - Κεντρική Εικόνα

Η JYSK αναζητά πωλητές/τριες μερικής απασχόλησης με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης για το κατάστημά της στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι πωλητές/τριες θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα στους καθορισμένους τομείς ευθύνης τους.

Οι καθημερινές αρμοδιότητές σας θα είναι να εργάζεστε σε όλους τους τομείς του καταστήματος (πωλήσεις, παραλαβή, αποθήκη, ταμείο) αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία για τη λειτουργία του, να εργάζεστε σύμφωνα με τη νοοτροπία «προτεραιότητα στον πελάτη» και «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», η συνεχής προσωπική σας εξέλιξη, καθώς και η βελτίωση της εικόνας του καταστήματος, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους σύμφωνα με τα πρότυπα που θέτει η JYSK.

Προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων σε πολυεθνικό περιβάλλον θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Η εργασία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρ’ όλα αυτά κατά την περίοδο της εισαγωγής – εκπαίδευσης είναι πιθανό να προκύψουν και ταξίδια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την JYSK στην ιστοσελίδα της www.jysk.gr.

.