ΔΙΕΘΝΗ

Με... βίντεο το ΥΠΟΙΚ του Κατάρ προσπαθεί να «ηρεμήσει» τους πελάτες των σούπερ μάρκετ

Με... βίντεο το ΥΠΟΙΚ του Κατάρ προσπαθεί να «ηρεμήσει» τους πελάτες των σούπερ μάρκετ - Κεντρική Εικόνα

Με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 28 δευτερολέπτων, η κυβέρνηση στο Εμιράτο του Κατάρ προσπαθεί να καθησυχάσει τους καταναλωτές μετά τις «επιδρομές» στα σούπερ μάρκετ.

Στο βίντεο του υπουργείου Οικονομικών και Εμπορίου κυριαρχούν οι εικόνες ενός καταστήματος, όπου οι πολίτες ψωνίζουν ήρεμα και τα ράφια είναι γεμάτα.

Μια γυναικεία φωνή λέει ότι αυτή η ειδική κάλυψη έχει να κάνει με την επάρκεια προϊόντων και αγαθών στο Εμιράτο, τονίζοντας ότι υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες και γι' αυτό δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας.

Τονίζει επίσης ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο ενεργοποιείται σε τέτοιες καταστάσεις και εξασφαλίζει την κανονική  προμήθεια αγαθών.

Συνεχίζοντας, υποστηρίζει ότι η εισαγωγή καταναλωτικών αγαθών από διάφορες πηγές και χώρες συνεχίζεται ομαλά, ενώ το υπουργείο σε συνεργασία με τους εισαγωγείς φροντίζουν για την κανονική ροή τους.

Κλείνοντας, τονίζει ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές ειδικά στα προϊόντα πρώτης ανάγκης και στα τρόφιμα, ενώ κάθε αλλαγή τιμής θα απαιτεί έγκριση από το υπουργείο.